Art Bibuła Online za nami!

opublikowano: 15/12/2021

Dziękujemy za udział w obu tegorocznych edycjach Art Bibuły! Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili stronę www.targizinow.pl, wspaniałym artystkom / artystom / kolektywom, ratującemu z każdej opresji autorowi strony Bartkowi Sołtysikowi oraz niezrównanym partnerom organizacyjnym i medialnym: Fundacja PZU | Małe nakłady | Kraków Zine Fest | gazeta-fotograficzna.org | Fresh From Poland | Late Day Magazine | Going.

Na naszym kanale na YouTube wciąż możecie zobaczyć zarejestrowane spotkania online. Z tego miejsca jeszcze raz dziękujemy twórczyniom i twórcom, którzy chcieli z nami porozmawiać i pokazać swoje pracownie. To były szalenie ciekawe i inspirujące rozmowy! Więcej informacji znajdziecie na stronie festiwalowej w zakładce Wydarzenia.

Obie edycje Art Bibuły Online odbyły się dzięki wsparciu finansowemu Fundacji PZU. Dzięki dotacji mogła powstać niniejsza strona targów, wydarzenia mogły odbywać się bezpłatnie, a artyści nie musieli uiszczać żadnych opłat związanych z udziałem i prezentacją swoich prac. Dziękujemy!

No i my. Fundacja dla Filmu i Fotografii dziękuje i gratuluje Fundacji Paper Beats Rock ❤️

Swoje prace zaprezentowali:
Janek Koza, Paulina Korobkiewicz, Daria Malicka Appendix, Michał Sita + Ania Pilawska-Sita, Fundacja Archeologia Fotografii, Oficyna Peryferie, Konrad Trzeszczkowski KTRSC, Edyta Bystroń, Agata Kaputa, gazeta-fotograficzna.org, Katarzyna Ślesińska, Irina Novikova, Paulina Woźniczka, Anna Małgorzata Stankiewicz, Agata Mendziuk, Zinteka, Bored Wolves, The Blue Carbon, Agata Knapik, GILGOTKA | Paulina Wojciechowska, Piotr Kaczmarek MaszArt, Zine Without a Crown, Krzysztof Szlapa, Jaga Bjeńkova, Alalea, Kamil Śleszyński, Mateusz Gawrysiak, Saletnikk, LoboTaker, Bnapucu, Marta Bystroń, Kuba Brzegowy, Kosmiczna Ekspedycja Kube, Małgorzata Mycek, Nina Budzyńska, Agata Szymanek, Akademia Interpretacji Dziedzictwa, Darek Dziadek, Tomasz Świerżewski & Jak Ruda Pazurem, Karolina Nowicka, Manufaktura Zofik, Kasia Worek, Wojciech Zieliński, Marta Kocoń, Joanna Ambroz, Basikwu, Julia Płoch, RUST, Łukasz Dzięciołowski FOTOCELA, Martyna Nitkowska, Małe Nakłady, Bart Krezolek, Wydawnictwo BOMBA!, Wonderland Alapítvány, Piotr Sobiecki, Milena Soporowska Official Occult Shop, Galeria W Y / Stowarzyszenie Nowa Kultura i Edukacja, Światło północne – Janusz Wojcieszak, Fundacja SPLOT, Dorota Stolarska, Sylwia Penc, Asia Bubak, Paweł Słoń, Kamila Okrutny & Olga Lewandowska, Agata Szymanek, The Blue Carbon, Anna Chlebowska, Make Larmo, Dwa Zera.

Art Bibuła Online | Festiwal zinów, photobooków i małych wydawnictw
8-14.11.2021 | jesienna edycja